Campus de Nadal

Temps de campus, temps d'il·lusió

Diversió i futbol: així ha estat el campus de Nadal del CE Premià de Dalt

Temps de Campus / Temps d'Il·lusió

CAMPUS DE NADAL 2017

Diversió i futbol: així ha estat el campus de Nadal del CE Premià de Dalt

El CE Premià de Dalt va tancar el passat any 2017 amb un nou campus de tecnificació. Molts nens van gaudir d’uns dies d’aprenentatge i diversió a la nostra escola de valors, en què es va projectar l’esperit del club, tant en l’àmbit esportiu com al capítol extra-esportiu.

Els jugadors han passat per un Campus en què han après diferents aspectes tècnics del joc, tres jornades de futbol i pedagogia, acompanyades de riures i diversió que la canalla ha gaudit de valent. I no només han participat futbolistes que abans ja formaven part de l’entitat, sinó que també d’altres que, gràcies a aquesta activitat, han pogut descobrir el CE Premià de Dalt de primera mà.

Els tècnics del club premianenc, encapçalats per l’Albert Flos -coordinador del campus- i la Mònica López -entrenadora del Benjamí B-, van planificar els conceptes a treballar en diferents dies. El primer, els jugadors van millorar la seva tècnica i coordinació amb la pilota, un aspecte fonamental per assolir l’estil de joc que des del CE Premià de Dalt fomentem. També van practicar el xut a porteria, en una jornada que va acabar amb un divertit trivial esportiu, que va servir per conèixer-nos millor entre tots.

El segon dia vam parlar sobre nutrició esportiva a l’Aula Educativa, un àmbit que des del club sempre hem considerat vital. És molt important que el jugador aprengui a alimentar-se des de ben jove, i gràcies a l’Andrea Juan, la nutricionista del club, els jugadors del CE Premià de Dalt cada vegada coneixen més aquest sobre aquest apartat. En aquesta ocasió, els nostres futbolistes van parlar sobre les diferències entre nutrients i aliments, en una sessió que va ser veritablement pedagògica. La jornada també va comptar amb entrenaments de millora de velocitat i coordinació.

El tercer dia vam acomiadar l’any amb uns exercicis de relleus, on es compaginava la velocitat, la coordinació i el treball en equip. També es van fer exercicis per treballar la tècnica del 1×1. I finalment no va faltar un partit, amb els jugadors de les diferents edats repartits entre els dos equips.

En definitiva, un campus de Tecnificació que va contribuir a l’aprenentatge i creixement futbolístic dels jugadors que hi van assistir. Des del club ja es treballa en el Campus de Setmana Santa, on no hi faltarà aprenentatge i molta diversió!

RESUM CAMPUS DE NADAL

Galeria d'Imatges