Campus d’Estiu

Temps de campus, temps d'il·lusió

El CE Premià de Dalt impulsa el seu campus, on futbol i valors aniran de la mà

Temps de Campus / Temps d'Il·lusió

CAMPUS D'ESTIU 2017

El club del nostre poble fa mesos que ha començat un projecte que uneix futbol i sociologia. En un model basat en l’Economia social anomenat “l’acadèmia dels valors, La Futbolsofía”, el CE Premià de Dalt pretén fer arribar als més joves el més rellevant per als nens -l’esport- i allò que ho haurà de ser durant tota la seva vida adulta -els principis-. I ho fa a partir del campus d’aquest estiu, que començarà el 26 de juny i acabarà el 28 de juliol. Més d’un mes d’aprenentatge futbolístic i ètica, en una barreja inèdita al nostre territori, i que neix amb el desig de posar fi als lamentables episodis violents que, malauradament, estan a l’ordre del dia al futbol del nostre país.
El campus neix amb el desig de posar fi als lamentables episodis violents que presenciem al futbol.

Quantes vegades ens hem posat vermells escoltant crits i insults a un camp de futbol?
Quants cops ens hem preguntat si era allò el que s’havia d’ensenyar als nens?

Són aquestes preguntes les que han despertat la necessitat d’actuar, d’imposar seny en un món que sembla haver perdut el respecte a tot. Aquest campus és l’inici d’un model atraient per totes bandes: pares, jugadors, entrenadors… Tothom surt guanyant perquè tothom forma part del procés. Qualsevol persona pot participar-hi, dir la seva, aportar iniciatives.

A més, el campus del CE Premià de Dalt es tracta d’un dels més complets del nostre territori. A aquesta aposta pels valors se li suma una gran càrrega d’aprenentatge normatiu, tàctic i tècnic; un apartat psicològic i un altre que ensenyarà els jugadors a saber menjar correctament. Per això, s’oferiran xerrades de coaching i nutrició, amb l’objectiu que tots els futbolistes tinguin clar com comportar-se i com alimentar-se durant tota la seva trajectòria esportiva. Amb tot, el club tampoc s’oblidarà del lleure: amb excursions i activitats d’oci freqüents per tal que tots els futbolistes puguin gaudir al màxim de l’estiu i del futbol.

El campus del CE Premià de Dalt és un dels més complets del nostre territori: xerrades de coaching, nutrició, estil de joc propi…

Pel que fa al futbol, un dels reptes que s’ha plantejat el CE Premià de Dalt de cara al futur -començant amb aquest campus, és clar – és el d’implantar un estil de joc comú a tots els equips del futbol base. Una filosofia que anirà des del prebenjamí fins al juvenil, que compartiran els més petits i els més grans, amb l’objectiu de crear un segell d’identitat al club del nostre poble.
El campus estival no serà l’únic del club, ja que durant tot el curs s’oferiran altres campus de tecnificació, on no només es treballarà l’aprenentatge futbolístic, sinó que també inclouran un caire social i formatiu. A més, cada grup de 10 jugadors tindrà un entrenador propi, un fet que ajudarà a assimilar més fàcilment el contingut del campus en ser un grup més reduït.
Així doncs, un projecte holístic, complet i compromès amb el futbol del futur. Aquell que fomentarà esport amb educació. Impulsem l’acadèmia dels valors, la nova base del futbol de Premià de Dalt i Catalunya.

Un projecte holístic, complet i compromès amb el futbol del futur; que fomentarà esport amb educació.

RESUM CAMPUS D'ESTIU

Resum del Campus d'Estiu 2017 del CE Premià de Dalt

Galeria d'Imatges