Campus de Setmana Santa 2018

Temps de campus, temps d'il·lusió

Els dies 26, 27, 28 i 29 ens espera un Campus inoblidable

CAMPUS DE SETMANA SANTA

Aquesta Setmana Santa ens espera un Campus més “futbolero” que mai. Moisés Hurtado, Ex-jugador d’equips com l’Espanyol o l’Olympiacos apadrina el campus que comptarà amb la seva experiència com a futbolista professional per a treballar els aspectes més importants del joc.

Els jugadors i jugadores del Campus podran millorar diferents aspectes per a créixer futbolisticament, tant a nivell defensiu com ofensiu. A més també hi haurà temps per a gaudir d’activitats alternatives com jugar a pàdel a les instal·lacions del Sant Jaume o aprendre hàbits saludables amb l’Andrea, la nutricionista del club.

La cooperativa Més Que Esport es fa càrrec de l’organització del Campus, i ja està en marxa per a que els jugadors i les famílies tinguin tots els serveis al seu abast. Entre les novetats respecte a altres edicions, s’ofereix servei de canguratge els 45 minuts previs a l’inici de la jornada (9 del matí) i servei de menjador amb activitats complementaries fins les 17h de la tarda. Aquest servei està sotmès a la demanada que hi hagi i tindrà un cost adicional.

A mesura que s’acosti la data anirem informant de més activitats i sorpreses. Pots seguir-ho a la web del CE Premià de Dalt i a les xarxes socials de Més Que Esport

RESUM CAMPUS DE SETMANA SANTA 2017