El Camp CE Premià de Dalt

CE PREMIA DE DALT

Futbol 7 / Futbol 11

ELS NOSTRES CAMPS DE FUTBOL

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Comptem amb Camps de Futbol 7 i Futbol 11

Les instal·lacions del camp Municipal de Premià de Dalt, permeten la pràctica del futbol en dos camps de gespa artificial.

Dimensions 102m x 60m Futbol 11

Campo 1
Gespa sintètica-artificial amb una capacitat per a 1.000 espectadors.

Dimensions 95m x 55m Futbol 11

Campo 2
Gespa sintètica-artificial amb una capacitat per a 100 espectadors dividits en dues grades. Aquest camp es pot convertir en dos camps de Futbol 7.

Les instal·lacions disposen de nou vestuaris perfectament equipats, també compte amb sistema de reg automàtic i focus d’alta potència que mantenen els camps ben il·luminats.

Més enllà del futbol, el Municipal de Premià de Dalt compte amb servei de bar y una Aula d’Estudi equipada amb un projector i l’equip de so, on els jugadors i familiars poden treballar aspectes acadèmics.

Gaudeix de bons accessos, molt a prop de l’autopista c-32, y un pàrquing gratuït amb capacitat per a més de 100 vehicles. Tenim experiència amb l’acollida grans esdeveniments esportius com l’Enfutbola’t (Jornada de Futbol Inclusiu amb més de 35 equips d’arreu del país) o l’International Futbol Cup (febrer del 2018).

Disposem de


Aparcament

Gratuït amb capacitat per a més de 100 vehicles.


Servei de Bar

Dins de les nostres instal·lacions.


Vestuaris

9 vestidors perfectament equipats.


Aula d'Estudis

Equipada amb un projector i equip de so.

Les nostres instal·lacions estan a la vostra disposició

El camp Municipal de Premià de Dalt compta amb tots els equipaments i comoditats perquè gaudeixis de la pràctica del futbol amb la millor companyia.

Vols Reservar nostre Camp?

on es troben

C/ de la riereta, s/n C.P.: 08338 Premià de Dalt, Barcelona