NOTICIES CE PREMIA DE DALT

La Festa de Nadal omple d’il·lusió el Municipal de Premià de Dalt

El passat divendres 22 de desembre el CE Premià de Dalt va celebrar la ja tradicional Festa de Nadal. L’Àrea Social del club, va promoure una jornada que va il·lusionar tant a petits com a grans.

Cap als voltants de les set de la tarda els entrenaments van ser interromputs per una visita que ningú esperava. El Pare Noel va saltar a la gespa, carregat de joguines i caramels sorprenent als jugadors que estaven entrenant. Aquests ràpidament van acostar-se a ell per abraçar-lo i fer-se fotos.

Un cop acabat els entrenaments, els jugadors i familiars van poder gaudir de xocolata desfeta, el millor remei contra el fred!

I com no podia ser d’una altre manera els nens i no tant nens, van poder transmetre els seus desitjos al Pare Noel, que va repartir caramels a cada nen que pujava  a l’escenari. Però els pares i mares tampoc van marxar amb les mans buides, a tots els que saludaven al Pare Noel se’ls va obsequiar amb una Ponsètia gentilesa de  Cultius Can Tortós SL.

Per acabar la festa de la millor manera possible es va fer el sorteig d’una gran panera i dos capses de productes nadalencs, que va anar a parar a la família d’en Pol, el porter de l’Aleví.

Sorpreses, xocolata i molta Il·lusió, sens dubte un dia dels que fan créixer el sentiment de club.