NOTICIES CE PREMIA DE DALT

El Premià de Dalt viu un dia històric

El dissabte 15 de desembre es va celebrar la Presentació de la Temporada 2018/19, una jornada marcada per l’elecció del nou escut del Premià de Dalt i per la posada en escena dels equips del club.

Prèviament a la sortida al terreny de joc, tots els jugadors i entrenadors del Premià de Dalt van poder decidir el nou escut del club, mitjançant una urna situada a l’Aula Educativa.

Els Jugadors i Jugadores podien escollir entre tres dissenys, però el que finalment va obtenir més vots va ser el que hi predomina el color blau.

Nou escut del CE Premià de Dalt Dissenyat per Jordi Almuni

 

Posteriorment a les votacions el jugadors van saltar al camp, davant una afició que va omplir la grada del municipal de Premià de Dalt. L’acte va estar acompanyat per l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, el regidor d’esports Antoni López, el Delegat de la Federació Catalana de Futbol, Antonio Jímenez i el President del CE Premià de Dalt, Toni Diaz.

Un cop acabada la presentació, tots els jugadors i jugadores van poder menjar un berenar, preparat per el Bar del Club.

Aquest dia tant especial dona continuïtat a un projecte renovat, no només pel que fa a l’escut, sinó també a nivell administratiu i de gestió esportiva. Un nou impuls amb la voluntat de seguir millorant dia a dia per a què els nostres jugadors puguin gaudir del futbol en les millors condicions possibles.

Som-hi Premià!!!

 

Recull de fotografies de la presentació realitzades per en David Monfil

Galeria de la Presentació de la Temporada 2018-19

Galeria dels Equips 2018-19

 

Reviu el dia de la Presentació al vídeo realitzat per Més Que Esport Cooperativa: